Muzički program

OD 30. MARTA DO 2. APRILA, SVAKE VEČERI OD 21:00
SALA AMERIKANA DOMA OMLADINE BEOGRADA

Festival u Beogradu ne bi bio pravi festival bez žurke kojim se završava dan pun uzbuđenja! Posle projekcija najboljih filmova talentovanih filmskih umetnika, noć se nastavlja atraktivnim programom najsjajnih beogradskih predstavnika sofisticiranog klupskog zvuka. Kratki pregled alternativnog klabinga, upotpuniće filmski program zaokruženim pogledom na kreativnost naše mlade muzičke scene. Posebno se ponosimo koncertom grupe Autopark, koja je poslednji put nastupala upravo u sali Amerikana 2011, a danas se smatra pretečom savremenog andergraund zvuka, specifične gradske emotivnosti i beskompromisnog stava u našim krajevima.

Ulaz na di-džej žurke je besplatan, a besplatne propusnice se preuzimaju na info pultu u holu Doma omladine Beograda od 10h na dan događaja.
Ulaznice za koncert grupe Autopark možete nabaviti sa popustom na Eventim blagajni u Domu omladine Beograda, ukoliko imate ulaznicu za filmske projekcije na dan koncerta (500 RSD je regularna cena ulaznice za koncert, a ako na blagajni pokažete kartu za filmske projekcije 1. aprila, ulaznica za koncert je 300 RSD).

21:00 - Amerikana
Feloneezy & Phillie P

Za otvaranje, dva brilijantna mlada di-džeja predstavljaju vrhunski house and nu jazz program, rafiniranu selekciju suptilnih melodija i zavodljivih plesnih bitova.

21:00 - Amerikana
50Grass & Luka Gaćina

Back to back nastup već proverenih vrhunskih di-džej imena, seksi eklektični miks najboljih soul, fank i brazilskih pesama iz svih epoha, za početak nezaboravnog vikenda.

21:00 - Amerikana
Autopark

Posle duge pauze, jedna od naomiljenijih beogradskih alternativna rok grupa se vraća za samo jedan koncert! Muzika Autoparka mogla bi se opisati kao spoj gitarske buke i pop melodije, otrovan uticajima američkih i engleskih bendova sa kraja osamdesetih i početka devedesetih godina prošlog veka. Ali, sami članovi grupe smatraju da muzika najviše zavisi od njihovog unutrašnjeg stanja, te da su granice u muzici i bilo kakve žanrovske definicije jako dosadne. Rekapitulacija jedinstvene karijere!

Pogledajte vest
22:00 - Amerikana
VRC

Naš najbolji ženski di-džej tim sa izborom plesnih alternativnih rok hitova. VRC su Milena, Micka, Soka i Alisa, VRC je spoj zvuka i slike, VRC je štikla i bosa noga, šljokice i perle, fank i rokenrol, sevdah i kratki predah, džin tonik i otisak karmina, iskreni osmeh i vragolasto šmekanje u ritmu muzike za ples. Za dve godine, koliko postoje na klupskoj sceni, nastupale su u brojnim beogradskim klubovima kao i na po kojem festival.